Hithills av påsken

Tidigt under långfredagen så åkte jag och mina föräldrar till Täby. Hem till min syster med familj. Vi var barnvakt till Alva tills idag (påskafton). Alvas farmor, farfar och farbror tog över barnvaktande då. Tills imorgon.
 
Vi åkte till Tumba till en av mina morbröder unde långfredagen istället. Tänkte åka dit när vi ändå hade Alva. Dom träffar ju inte Alva så ofta. Alva tyckte att det var roligt att åka i morfars bil dit till Tumba.
 
Idag var Alva så gullig. Hon sa att jag var hennes älskling. Då frågade jag om hon var mosters älskling och det var hon. Sen gav hon mig en kram. Det värmde i mosters (mitt) hjärta. ♥
 
Alva lånade min digitalkamera och tog lite bilder. Dom bilder som inte är på Alva har Alva tagit, hon tog en massa andra bilder också som t.ex. på tv:n.
 
 
 
 
 
 
 

Glad Påsk!

Jag kikar in så här på skärtorsdagen och önskar er en Glad Påsk. Hoppas att ni får en bra påsk. Det får säkert jag.
 
Långfredagen och påskafton kommer man knappt att vara hemma. För imorgon åker vi till Täby och vara barnvakt åt Alva tills på påskafton. Då tar Alvas farmor, farfar och farbror över barnvaktande.
 
Jag, mamma och pappa ska till Tumba också på påskafton till en av mina morbröder. Firar lite påsk där också.
 
Vad som händer resten av påsken vet jag inte ännu. Så vi får se vad som händer och sker.
 
 

Johan Falk

 
Jag hamnade spontant på bio ikväll med Anette som sällskap. Vi såg Johan Falk - Kodnamn: Lisa.
 
Den var riktigt bra och spännande tycker jag. Jag som inte har sett dom tidigare filmerna av Johan Falk fick faktiskt mersmak nu när jag har sett denna film. Jag ska nog se dom tidigare filmerna också.
 
Jag vill inte skriva så mycket om handlingen utan att avslöja allt för mycket för er som inte har sett den ännu. Så jag låter bli att skriva om handlingen.
 
Mitt betyg: 5 av 5 möjliga.
Visa fler inlägg