Det märks

Det där med att uppdatera bloggen är ju sisådär just nu. Dels för att man har en del att göra inför flytten i helgen och dels för att man inte har haft orken när man har fått en lugn stund.
 
Så det märks vad mitt liv innehåller mest nu dom senaste dagarna och dom kommande dagarna med tanke på dom senaste inläggerna.
 
Ju mer man närmar sig flytten ju mer nervös blir jag. Men det går nog bra hoppas jag, men lite ovant i början innan man vänjer sig.
 

Underbara helg

Det är helg och det är en ledig sådan från praktiken. Helgen är fulltecknad för min del kan man säga. Det är att packa inför flytten, träffa pojkvännen och nån sväng till lägenheten med lite grejer.
 
Ja, jag vet att det blir mycket om flytten nu här i bloggen. Men det händer ju inte så mycket annat i mitt liv just nu förutom att man är på praktiken på dagtid på vardagarna.
 
När jag har flyttat och allt är uppackat och klart så kanske ni vill se hur jag har inrett lägenheten? Ni har ju fått sett lägenheten hur den ser ut när den är tom.
 
Ha en trevlig helg alla! ♥
 

Mera verkligt

Jag har redan fått nycklarna till min lägenhet, så nu känns det mer verkligt att jag verkligen ska flytta hemifrån snart.
 
Jag och pappa var en sväng till lägenheten idag efter praktiken. Vi var dit med lite grejer redan. I alla fall börjat lite smått. Så blir det inte så mycket smågrejer som lådor när det väl är dags att flytta.
 
Det ska bli kul att få inreda lägenheten och boa in sig där sen.
 
Visa fler inlägg