Gott Nytt År

Då är vi inne på 2011 års sista dag, nu är det bara några timmar kvar tills det blir år 2012.

Här är jag nu ensam hemma tills nån gång imorgon. Då mina föräldrar ska fira nyår på annat håll. Med undantag med några timmar ikväll så ska jag ha gäster här. Ikväll då. Vi ska äta middag och dricka gott. Jag ska bjuda på lite enkelt att äta. Det blir rostbiff, potatissallad och vanlig grönsallad. Det är ju gott med enkelt mat också. Sofia ska ta med sig efterrätt.

Från början så skulle det bara vara jag och Sofia ikväll här hos mig. Igår blev det bestämt att Sofias syster Vickan också ska komma hit och idag blev det även att en av Vickans kompisar ska också komma hit. Hehe.

Förrutom att jag ska göra mig i ordning innan gästerna kommer så är det annat som fixas som innan dess som t.ex. att duka.

Ha en riktig trevlig kväll vad ni än gör ikväll och Gott Nytt år!


Bild från nyår 2010/2011.

Är tydligen saknad

Idag har jag hunnit en del faktiskt. Jag och pappa städade imorse/på förmiddagen. Sen har vi ätit lunch på Chili Nam Nam och mamma kom dit med två jobbarkompisar också.

Nu på eftermiddagen så har jag, mamma och pappa varit till Åsby kött och vilt i Hallstahammar. Där köpte vi bland annat lite kött, rostbiff och potatissallad. På hemvägen så var vi till Ica Maxi här i Köping och handlade lite annat där.

På Ica Maxi så träffade jag på Caritha som jag känner via Hagateatern. För er som känner mig och även ni som har följt min gamla blogg så vet ni att jag har spelat teater för några år sen och då på Hagateatern. Det verkar som att Caritha saknar mig på Hagateatern och jag har faktiskt funderat på att börja spela teater igen.

Ha en trevlig nyårshelg på er!


Denna bild var till en affisch till pjäsen Fyra hönor och en tupp som jag var med i för några år sen. Ser ni vart jag är på bilden? :P

En lugn torsdag

Idag är det en lugn dag. Det kan ju vara skönt det också. Eller hur?!

Dagens väder har varit/är trist. Men det blev uppehåll/duggande här nu mot eftermiddagen. Då passade jag på att gå till systembolaget och köpte cider tills nyårsafton. Jag fick visa leg, det händer inte så ofta där numera. Men kul när det sker för då känner man sig yngre än vad man egentligen är. :P

Tänk.. snart är det nytt år igen. Nu är det inte många dagar kvar på 2011 och på söndag är det 2012. Vad fort tiden går. Jag hänger inte med.. hehe.

Ha en bra fortsatt torsdag!
Visa fler inlägg