Gott Nytt År!

Då är det nyårsafton idag. Alltså 2014 års sista dag. Det firas med att jag och mina föräldrar åker på kryssning till Helsingfors. Och vi kommer att åka med M/S Gabriella. Viking Line med andra ord faktiskt.
 
Vi kommer hem på fredag (2 januari). Så vi får några timmar att gå i Helsingfors också. Det var ju ett år sedan jag var där sist faktiskt. Var ju på kryssning förra nyåret också.
 
Med detta inlägg blir det ju årets sista inlägg. Och då passar jag på att önska er alla ett Gott Nytt År! ♥
 

Nya möjligheter!

Då är det en ny vecka igen med nya möjligheter. Denna vecka sker inte bara månadsbyte utan det blir ett nytt år också. Vad fort tiden går. Jag hänger inte med.
 
Under nyår kommer vi att åka bort, mer om det i ett senare inlägg. Men det ska bli roligt. Hoppas jag.
 
Idag har man förrutom det vanliga så har man varit i Köping. Det var skönt att få komma ut lite och se lite folk än bara sitta hemma och söka jobb hela tiden.
 
Snön ligger fortfarande kvar här och det är fortfarande minusgrader. Men det skulle bli mildare ute under veckan, det visar sig i så fall.
 

Lite men julkänsla

Idag tog jag mig en promenad i det kyliga men vintriga vädret. Snön har vi haft sedan nån dag innan julafton, men det är inte mycket till snö vi har här. Och det ligger fortfarande kvar då det har varit och är minusgrader ute. Så vi hade en vit jul i år, vädermässigt alltså.
 
Jag trodde faktiskt inte att snön skulle ligga kvar fortfarande för jag trodde först att snön skulle ha försvunnit innan julhelgen. Men tji vad fel jag fick. Men men.. så man fick ju lite julkänsla när det var snö ute. Vi får se hur länge snön ligger kvar. Och om det kommer något mer snö.
 
Här kommer det några bilder från min promenad idag.
 
Visa fler inlägg