Medeltidsdagarna

Förra veckan så var det medeltidsdagarna här i stan. Samtidigt som det var medeltidsveckan i Visby. Fast här i stan började det på onsdagen och pågår till söndagen.
 
Jag var några vändor på medeltidsdagarna, lite utspritt under dessa dagar. När man fick chansen. Men jag tycker att det var mindre marknadsstånd. Men det kanske är för att dom vill bara ha såna marknadsstånd som har medeltiden att göra. Fast jag tycker att det var mindre med såna marknadsstånd också. OBS! Det var fler marknadsstånd än på bilden.
 
Med denna vecka så börjar min semester. Sen semester men välbehövligt då man har jobbat när det har varit som varmast.

Det närmar sig..

Sakta men säkert så närmar sig det semester för min del. Jag har inte haft min semester ännu. Så nu är det bara en arbetsdag kvar innan semestern. När man har jobbat och slitit i stort sett hela sommaren i värmen som vi har, så är det välbehövligt.
 
Vi får se vad semestern har att erbjuda i år. Jag har inte planerat så mycket vad som ska ske under semestern. Något blir det i alla fall.

Ted & Tårtgeneralen

När jag och Patrik var till Västerås under lördagen (igår) så köpte jag dessa två filmer: Ted - för kärlekens skull och Tårtgeneralen. Båda filmerna har jag ju sett på bio, men jag ville ha dom på dvd också. Jag tycker att båda filmerna är bra, men sen så får andra tycka vad dom vill. Smaken är som baken. Hur roligt skulle det vara om alla tyckte likadant?
 
Jag tittade på den ena filmen igår kväll, så det blir väl att jag tittar på den andra idag då skulle jag kunna tro.
Visa fler inlägg