Med gott samvete

Idag har det varit en sådan dag då jag har städat och tvättat här hemma. Skönt att få det gjort. För nu kan jag njuta av den sista tiden av min semester med gott samvete. På måndag är det dags att jobba igen efter 3 veckors semester. Ojoj.. tänk att tre veckor kan gå så fort. Men först ska jag njuta av att jag fortfarande har semester.
 
Jag väntar på att Patrik ska sluta jobbet för dagen så att vi kan träffas. Han jobbar fortfarande, men det är inte långt tid kvar nu tills han slutar.
 
Ha en fortsatt bra torsdag på er! ♥

Klarvaken

Vad kul eller inte att vakna vid 04.00 klarvaken och man inte kan somna om när man har semester. Omkring 05.30 gav jag upp och gick upp ur sängen. Så då betalade jag mina räkningar nu när lönen har kommit in på kontot, så det är gjort i alla fall.
 
Nu är man inne på den tredje och sista semesterveckan. Så om en vecka är det dags för att bege sig till jobbet igen efter semestern. Jag har i alla fall gjort något roligt under semestern och även tagit det lugnt också hithills av semestern. Även om Patrik inte har haft semester. Vi får se vad denna vecka har att erbjuda.

Så nöjd

Jag är så nöjd med min nya mobil Samsung som jag köpte här om dagen. Även om jag inte kan allt med den än, då jag hade Iphone innan. Men huvudsaken att jag vet hur man ringer och svarar när det ringer. Haha.
 
Men jisses vilka bra bilder det blir när man tar kort med den. Då det är mer megapixlar i kameran på denna än på min gamla Iphone som har några år på nacken. Jag som gillar att ta kort. Då blir det roligare att ta kort när det blir bra bilder.
Visa fler inlägg