Mitt i veckan!

Idag har det varit en rätt så lugn dag ändå.
 
Jag och mamma var på stan en sväng när dom hade öppnat. Kikade i några av dom butiker som finns kvar här på stan i Köping. Det finns många tomma lokaler på stan just nu då många har stängt av bland annat konkurs.
 
Nu under eftermiddagen/tidiga kvällen så har jag, mamma och pappa bland annat varit till Bishops och åt mat där. Vi åt där för mamma och pappa har bröllopsdag idag.
 
Annars så har det varit rätt så lugnt idag.
 
Ha en fortsatt bra onsdag på er!

Snöig morgon

Jaha, nu är jag inne på den sista veckan på 6-veckorsprogrammet på Miroi. Sen är det bara en gång i veckan man ska gå där, eventuellt flera gånger.
 
Men jag ska försöka gå dit flera gånger i veckan efter denna vecka. För att man kan vara lite social med dom andra som fortfarande har några veckor kvar på sitt 6-veckorsprogram, osv.
 
Imorse när jag gick till Miroi så snöade det. Men sen övergick det till regn, så nu är all snö borta. Men blåst hela dagen. Inge värme direkt idag.
 
 
 

Firade mig

En bra dag har det varit idag. Alva, Johanna och Reine var här och firade mig i efterskott. Även morbror Martti och hans fru Cattis var också här.
 
Jag fick ljus och ett fint inramat bild på Alva. Jag fick ju även biljetten till melodifestivalen-finalen som jag ska gå på med Johanna.
 
 
 
Alva ville dricka saft ur en kaffemugg. :))
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg