Blyerts-änglar

Idag när jag inte hade annat för mig så ritade jag lite grann i ett kollegieblock och ritade två olika varianter änglar. Änglarna kanske inte är dom bästa men det gör ju inget och vingerna kanske inte ser så bra ut på båda sidorna. Men det är ju charmen i det hela.
 
Det sker inte så ofta numera att jag ritar - ensam vill säga. Jag brukar ju annars rita tillsammans med min systerdotter. Hehe..
 

På jobbfronten

Här händer lite på jobbfronten kan man säga. Bland annat att jag ska få praktik. Hehe. Jag var på möte om det under måndagen och efter påsk kommer att bli nästa steg. Så vi får se på detta steg om jag får vara där.
 
Sen så ska jag arbetsintervju också, det är också efter påsk. Det är som personlig assistent som vikarie här i Arboga. Så vi får se om jag får det eller inte.
 
Det är roligt när det händer lite grann igen på jobbfronten. Jag vill ju komma ut i arbetslivet. Hur roligt är det att gå hemma och söka jobb hela tiden?
 
Så jag hoppas att ni håller tummarna för mig nu. Hoppas kan man alltid göra. Hehe.
 

Frågestund - svar

Nu ska jag svara på frågorna som kom i denna omgångens frågestund. Det blev några frågor om kärlek - ett ämne som jag inte brukar ta upp här i bloggen för jag vill lämna det utanför bloggen. Men jag ska försöka svara om det så gott jag kan.
 
Kul med frågestund igen :) Jag undrar hur du vill bo i framtiden. Vill du bo kvar i Arboga? Kan du tänka dig att flytta om du får jobb någon annanstans? Drömmer du om kärleken eller trivs du som singel?
Jag tänka mig faktiskt att flytta från Arboga om jag får jobb någon annanstans, men jag kan också tänka mig att bo kvar här också om jag får jobb här i stan. Allt bereoende på vart jag får jobb någonstans. Visst drömmer jag om kärleken, men det kommer när det kommer.
 
Har du haft förhållande någon gång?
Jag har mest dejtat faktiskt.
 
Hur ser dina framtidsplaner ut? Drömmer du om barn och familj eller vill du leva själv? Har du någon speciell kille/tjej som håller ditt hjärta i nuläget? :)
Jag vill först och främst att få ett jobb. Sen drömmer jag om barn och familj. Just nu har jag inget förhållande eller dejtar inte någon kille.
 
Hej! Snart påsk med allt vad det innebär, vad är det göttigaste du skulle tänka att få i ditt påskägg? :)
För mig är det choklad och lakrits som jag skulle tänka mig att få i mitt påskägg. Det är mitt favoritgodis. Men nu har jag inte fått något påskägg på några år och jag vet inte om jag får något sådant i år.
 
Visa fler inlägg