Tomtemor..?

Efter jobbet idag så var jag och Patrik till ÖoB och kikade lite. Jag hittade lite smått och gått när vi var där. Bland annat en tomteluva. Sen en julgran också. Och lite pynt till det.
 
När vi kom hem till mig efter ha varit på ÖoB och gjort lite andra ärenden så testade jag tomtenluvan. Den passar i alla fall.
 

Nya möjligheter..

Då var det en ny vecka igen med nya möjligheter. Den här veckan erbjuder jobb, umgås med Patrik och lite roligheter i helgen. Så det ska bli mysigt i helgen.. Mer om det senare i veckan.
 
Jag och Patrik har träffats idag en stund efter jobbet.. Vi handlade på Asplunds och sen hem till mig. Åt gott och tittade på tv. Så det blev lugnt efter jobbet som vanligt.
 
Så här mysigt har jag det i vardagsrummet. Julduk på soffbordet och stjärnan lyser så fint i fönstret. :D

Första advent

Tänk att det är redan första advent idag och julen närmar sig med stormsteg. Vad har tiden tagit vägen egentligen..? Jag hänger inte med. Hehe.

Första ljuset är tänt i adventsljusstaken här hemma idag. Sen har jag småpysslat här hemma. Och så har jag och Patrik varit hos svärföräldrarna på lite adventsfika. Det blev fruksallad och kaffe - då det inte fanns något annat att bjuda. Det var riktigt gott med fruktsallad.
 
Visa fler inlägg