Trevlig eftermiddag ^^

Idag har jag träffat Camilla. Vi träffades på stan och så gick vi till Netto och handlade innan vi begav oss till hem till Camilla.

Hemma hos Camilla pysslade vi lite, fikade och spelade kort. En viss Camilla vann flest gånger. Oftast så brukar ju jag vinna när vi spelar kort. Aja, man kan ju inte ha tur i allt och inte varje gång heller.. hehe.

Jag och Camilla har inte träffats sen nån gång i början av juli. Men kul var det att träffas igen. Jag fick faktiskt hårspännen av henne som hon hade köpt åt mig när hon var på Kreta. ;) Tack så hemskt mycket.


Dessa fick jag av Camilla.


Pysselbordet. ;)


Fikar.


När vi spelade kort spelade vi bland annat några gånger Vändtia (kallas även för finne med) och sen även poker på skoj.

Tiden går fort

Vad veckorna går fort tycker jag, speciellt helgerna. Vart tar tiden vägen egentligen?! Man hänger inte med lixom tycker jag i alla fall.

Snart är det ny månad igen och på torsdag är det 1 september. Hösten närmar sig med stormsteg fast jag tycker att hösten redan har börjat lite smått och gjort sig påmind.

Imorgon blir det iväg till Eductus igen på gruppmöte/föreläsning. Vi får se hur det går och vad som sägs där.

Ha en fortsatt trevlig måndagskväll och ha det bra tills jag skriver här igen. ;)

En helg-lista

Den här helgen håller på att glida mot sitt slut och här kommer en liten lista över lite vad jag har gjort den här helgen:

♥ Mamma och jag var på stan en sväng. På Kappahl köpte jag en randig tunika i höstiga färger. Jag hade Kappahl-kuponger, så jag fick 25% rabatt på den tunikan.

♥ Jag har varit ute på gården ett tag och pratat med några grannar.

♥ Jag, mamma och pappa har varit till mormor och morfars grav och planterade lite nya blommor vid deras grav.

♥ Några filmer har jag tittat på också under den här helgen, bland annat Hur många lingon finns det i världen. En helt underbar film. Jag rekommenderar verkligen den filmen om ni inte har sett den ännu.

Det är lite av vad jag har gjort den här helgen.

Den randiga tunikan som jag har köpt på Kappahl.

Visa fler inlägg