Ny vecka igen!

Jaha.. då var det en ny vecka igen. Och dessutom blir det ju månadskifte också den här veckan. Imorgon är det en ny månad igen. Januari har gått fort tycker jag. Alldeles för fort. Men samtidigt så är det skönt att det går fort så att det blir vår och sommar igen. Jag längtar! ;-)

På förmiddagen idag var jag in på arbetsförmedlingen och lämnade in en lapp så att jag får pengar av dom, eller rättare sagt av försäkringskassan. Jag får ju pengar från av arbetsförmedlingen via försäkringskassan.

På eftermiddagen har jag varit på en promenad. Solen hade försvunnit innan jag hade gått ut på promenaden så jag fick inte njuta av solen då. :(

Ikväll ska jag titta på Familjen Annorlunda och Spårlöst. Förresten.. på tal om Familjen Annorlunda så bloggar Mirka - mamma i en av familjerna i Familjen Annorlunda. Kolla in hennes blogg; http://tiobarnsmamma.blogg.se/

En bild på mig från promenaden idag.

Min söndagseftermiddag!

Det blev lite shopping idag också. Jag mötte upp Sofia på Big Inn för lite shopping och fika på eftermiddagen. Gick fram och tillbaka dit. Riktigt skönt ute så länge det var sol ute.

Jag köpte ett fint halsband och genomskinlig nagellack på Kicks. Sofia höll mig sällskap till stan när vi var klara på Big Inn. Vi stod och pratade lite grann innan vi sa hej då till varandra.

Annars har denna söndag varit lugn. Det kan ju vara skönt det också.

Ha en trevlig söndagskväll allihopa!

Tack Sofia för en trevlig eftermiddag.

Finfrämmande

Mamma och pappa kom ju hem igår efter deras Helsingforskryssning. Senare under den tidiga kvällen kom Alva och Johanna hit och sov över en natt. Så vi har haft finfrämmande, det gillas mycket.

Idag var vi en sväng till Västerås på eftermiddagen för en shoppingtur. Alva och Johanna åkte hem till Sollentuna från Västerås. Ja, dom var ju med oss dit. Annars så har det varit lugnt här.

Ha en trevlig lördagskväll vad ni än hittar på ikväll.

Johanna och Alva.

Visa fler inlägg