Söndagsmiddag

Idag har jag och Patrik varit i Valskog hos svärföräldrarna. Vi blev bjudna på mat och fika där. Det blev fläskytterfilé, klyftpotatis och pepparsås. Sen äppelsmulpaj och vaniljsås till fikat. Riktigt gott var det.
 
Det hanns med lite kortspel med svärfar. Och så en promenad med svärmor och deras hund Takida. Så det har varit en mysig dag. En bra avslut på denna helg med god mat och trevligt sällskap.

Kopparbergs marknad

Det är söndag idag och helgen går mot sitt slut och detsamma gäller septembermånad också. Året hithills har ju gått så fort tycker jag. Det gör väl resten av året också skulle jag kunna tro.
 
Igår kom jag och Patrik iväg på Kopparbergs marknaden. Som det var tänkt från början om vi skulle gå. Det var kallt som vanligt när man kom fram dit. Det blev lite fynd jag gjorde där, det blev:
 
Strumpor - det brukar jag för det mesta göra när jag går på marknader. För det är billigt på marknader. Där jag köpte dom var det 14 par strumpor för 100 kr.
Tomteuggla - jag gillar ugglor.
Finsk lakrits - det är så gott.
 
Ha en bra söndag på er! ♥

Tidig morgon

God morgon på er! Men för mig var det god morgon redan runt 6-tiden imorse. Så jag vaknade tidigt trots ledig helg. Det var frost ute när jag vaknade och så var himmelen vacker då. Jag gjorde iordning kaffe och drack det i lugn och ro. Inge morgon utan kaffe. Så är det för mig i alla fall.
 
Jag önskar er alla en bra och härlig lördag.. vad ni än ska hitta på att göra idag! ♥
Visa fler inlägg