Bowling

Under lördagen så var jag och Patrik var vi hem till mina föräldrar. Vi firade min mamma som fyllt år. Firade lite Patrik också då han också fyllt år. Min syster och hennes dotter Alva var också där. På eftermiddagen gick vi ner och bowlade på O´learys. Det gick inte så bra för mig.
 
Idag blir det storhandla är det tänkt i alla fall. Sen ska svärföräldrarna också få ett besök av oss. Så det blev en fullspäckad helg ändå.
 
Ha en bra söndag alla! ♥

En till uggla..

Då har jag ännu en uggla i samlingen. Patrik köpte denna uggla idag till mig. Han var på Hindersmässan (marknad) i Örebro med sin avdelning på jobbet. Han köpte en uggla förra året också till mig på Hindersmässan.
 
Sen så har man slutat 12.00 idag. Det var skönt att få sluta tidigare någon gång. Speciellt på en fredag. Då blir helgen lite längre på något sätt. Så efter jobbet idag så var jag och Patrik åt på Burger King med två från Patriks avdelning. Sen var jag och Patrik på stan en sväng.
 
Ha en fortsatt bra fredag och en trevlig helg! ♥

Fått lite gjort

Idag så här på min lediga dag har jag varit en sväng till Köping. Mötte upp mamma och vi gick in på Kappahl för att jag skulle köpa en present till Patrik där då han fyller år idag. Sen gick vi till O´learys för att äta lunch där. Gick en sväng till mamma och pappa innan jag tog bussen hem.
 
Patrik kom hit efter jobbet och då fick han sin present av mig. Och så beställde vi varsin kycklingsallad från Arboga Pizzeria. Gott var det också. Sen blev det ett besök på Lidl också och handlade lite. Bland annat till maten imorgon som jag ska tillaga.
 
Så det blev en hel del gjort idag. Ibland får man lite gjort när man är ledig. Hehe.
Visa fler inlägg