Party i helgen


På lördag är jag ju bjuden på födelsedagsfest hemma hos Camilla. Sofia är också bjuden dit, även en som heter Sara. Resten som kommer på festen vet jag inte. Men kul ska det bli. =)

Paket och cider är ju redan fixat till festen. Men nu är det bara klädproblemet kvar att lösa. Jag har funderat på vad jag ska ha på mig, men jag har inte riktigt bestämt mig än. Det får vi se på lördag i alla fall. ;)

Dubbelsuck..

Nu kommer det en fortsättning på förra blogginlägget, det inlägg som är under detta. Den som handlar om min laptop som krånglar. Detta inlägg kommer bli att lite klagande eller nåt sådant så att ni vet.

Ni som inte vill läsa om klagomål så fortsätt inte att läsa detta inlägg då och kom inte och klaga om det jag skriver om, för det är min blogg och jag skriver det jag känner för.

När jag sätter på datorn så blir det samma sak som jag skrev i förra inlägget, men när pappa ska sätta på den och fixa detta så funkar det till slut. Men sen när jag stänger av den så blir det ju samma sak nästa gång jag sätter på datorn.

Det är inte så kul att det ska bli så här varje gång man ska sätta på laptopen. Att det ska funka som det ska den ena stunden och att det inte funkar den andra stunden. Vet inte vad man ska göra heller, jag är inte så jätteteknisk av mig. Att jag inte kan fixa allt när nåt krånglar. Men men.. det är som det är.

Irriterande!

Nu sitter jag vid pappas stationära dator och skriver. Min laptop krånglar igen, det är andra gången på 3 dagar. Suck. Jag har lust att kasta laptopen åt skogen, helst nån annanstans.

När jag startar min laptop så kommer jag till det läge när man stänger av på felläge och man startar om igen (nåt liknande) och så ska man välja nåt så att det ska fortsätta att starta men då tjuter den bara. Suck.. inte så roligt.

Det var likadant i måndags kväll när jag hade kommit hem efter ha jobbat kvällspass. Sen när pappa skulle titta vad det var för för fel igår så funkade det som det skulle. Men nu är det samma visa igen. Dubbelsuck.

Aja.. det är som det är. Och jag vill inte klaga i hela inlägget här. Solen skiner här efter gårdagens bakslag. Det snöade i några timmar här på förmiddagen igår. Men härligt att se solen igen. Man blir ju glad av solen. =)
Visa fler inlägg