I lugnets tecken

Denna helg har inte varit i många knåp. Så jag har tagit helgen som den har kommit. Det kan vara skönt med lugna helger också. Man behöver inte jämnt ha något för sig på helgerna.
 
Imorgon är det dagen D - då jag kommer att vara anställd istället för praktikant på jobbet. Så härlig känsla att veta om det nu.
 
Jag när jag hade tvättstugan i fredags kväll.

Slutspurten

Vilken bra dag på jobbet idag. Från och med 1 februari är jag anställd där jag har min praktik. Detta har jag vetat nu ett tag att det var på gång men idag har jag skrivit under papper. Så nu är det officiellt.
 
Så det gjorde min dag idag. Jag trivs ju där än så länge. 9 månader har jag haft min praktik där. Så nu är det slutspurten på praktiken och sen är det anställning som gäller.
 

Beslutångest

Jag hade inte tänkt att ha fönsterlampa i mitt köksfönster när det inte är jul.. Men nu efter jul så tycker jag att det är lite tomt där. Jag som hade julbelysning där i fönstret under julen.
 
Men nu har jag lite beslutångest om hur jag ska göra. Om man ska ha någon lampa där ändå eller något annat som fyller upp som redan finns där i fönstret.
 
Kom gärna med tips, tack!
 
Visa fler inlägg