Händelserika dagar

Både igår och idag har jag varit i Köping. Gårdagen spenderades med Smedjan-familjen några timmar på kvällen. Vi var hemma hos Mia och Dennis. Vi blev bjudna på glögg när vi kom dit. Vi har smått börjat planera våren på Smedjan redan. I alla fall satt datum för spelningar. Och andra saker. Resten bokar vi allt eftersom.
 
Idag har jag och mina föräldrar varit i Köping för att handla lite julklappar. I alla fall jag och mamma medans pappa hade match i bowling med sitt lag. Så nu har det blivit några fler julklappar. Nu är det bara att slå in dom julklapparna, vi får se när jag känner att göra det nu innan jul.

Spotify-lista #5

Denna gångens 5 låtar är:
 
Linus Svenning - Bröder
Volbeat - My body
Edvin Berg - I will be here
Miley Cyrus - Wreaking balls
Veronica Maggio - Hela huset
 

En månad kvar

Idag (24/11) så är det precis en månad kvar till julafton. Jag har redan börjat lite smått med julklapparna faktiskt. Jag har några kvar att köpa. Skönt faktiskt att börja med sånt i tid. Det tycker jag i alla fall.
 
Jag har aldrig varit den typen som köper julklapparna i sista sekund för jag gillar inte den stressen faktiskt och sen slippas trängast med dom som är i sista sekund med julklapparna. Då börjar jag hellre i god tid och är klar med det i tid.
 
Visa fler inlägg