Melodifestivalen 2015 - Deltävling 4

Ja, vad ska man säga om den fjärde deltävlingen i mellot då? Vad jag tycker om Sanna och Paul behöver jag nog inte nämna den denna gång. Filippa Bark då? Hon har inte varit så bra.. men ikväll var hon lite rolig i alla fall.
 
Och nu till låtarna? Jag tyckte att Måns var bäst i denna deltävling. Sen var det sisådär med dom andra låtarna. Men jag tippade faktiskt i melodifestivalsappen efter man hade hört alla låtarna hur det skulle gå och jag fick 5 rätt av 7. Inte illa faktiskt.
 
Nu när man har hört alla låtar i årets mello och det är bara andra chansen och finalen kvar så har jag faktiskt en favorit som har gått direkt till finalen och det är faktiskt Jon Henrik Fjällgren.
 
Så här tippade jag:
Till finalen - Måns Zelmerlöw och JTR
Till andra chansen - Annika Herlitz och Hasse Andersson
Lämnar tävlingen - Midnight boy, Dinah Nah och Caroline Wennergren
 
Så här blev det:
Till finalen - Måns Zelmerlöw och JTR
Till andra chansen - Dinah Nah och Hasse Andersson
Lämnde tävlingen - Midnight boy, Annika Herlitz och Caroline Wennergren
 

Fredagsmys!

Här blir det en lugn kväll för min del och det blir att titta på Let´s Dance som har premiär ikväll. En av årets deltagare är ju från min gamla hemstad men bor i USA numera. Jag syftar på Jonas Hallberg. Så vi får se om jag får någon favorit denna säsong. Och hur det kommer att gå för Jonas. Hehe.
 
Ska ni se Let´s Dance?!
 

Vårkänslor?!

Idag åt jag smörgåstårta till frukost. Det händer inte så ofta precis. Så lite vardagslyx var det kan man säga. Gott var det också. Mamma hade med sig två bitar hem igår från jobbet.
 
Vädret idag visar på sitt bästa sida - solen skiner med andra ord. Men dock var det mulet ett tag runt lunchtid, men nu skiner solen igen.
 
Jag passade på att ta en promenad nu under eftermiddagen. Så skönt det var ute även om det blåste lite kyligt emellanåt. Fågelkvitter hörde man också under promenaden. Så lite vårkänslor fick man allt, men vi är ju fortfarande i slutet av februari så bakslag kan vi ju få när det gäller vädret.
 
Visa fler inlägg