Uppskattning

Ännu en vecka på praktiken har gått och det är helg. Det går fort när man har roligt. Idag fick jag och den jag städade ihop med varsin chokladkaka vid ett städ. Det är roligt när det uppskattas när man kommer och städar hos brukare. Det gör städningen roligare.
 
Helgen är fulltäcknad här för min del. Roliga saker kommer att ske. Skönt att ha något att göra i helgen. Kommer väl lite inlägg om det under helgen.
 

Jubileum

Hemservice där jag har min praktik firar 10 år i år. Så ikväll har det firats. Först ett tal om Hemservices historia innan det blev mat och fika.
 
Till mat blev det kallskuret. Rostbiff, kalkon, potatissallad, frukter, bröd, osv. Till fikat blev det kaffe och jordgubbstårta. Så man blev mätt och belåten efter allt man har ätit. Men det var kul att träffa alla kollegorna utanför jobbet.
 

Eurovision Song Contest

Jag tittade på den stora finalen av Eurovision Song Contest (ESC) igår. Det fanns många bra låtar i finalen. Det var jämnt när det var dags för resultatet mellan Sverige, Ryssland och Italien. Men till slut så drog Sverige och Måns iväg lite med poängen och vann alltihopa.
 
Det var riktigt nervöst ända mot slutet. Och jag vart glad att han vann. För han har varit riktigt bra både i den semifinal som han var med i och även i finalen. Måns var ju också en av dom favorittippade innan.
 
Så 2016 kommer arrangera Eurovision Song Contest i Sverige. I skrivande stund så vet man inte i vilken stad. Jag hoppas på i Stockholm eller Göteborg eftersom ESC var i Malmö 2013.
 
Jag vet att det inte är en bra bild. Ville vara snabb och ta bild i detta ögonblick.
Visa fler inlägg