Vad kan man ha i?

Är det någon som har tips eller förslag på vad kan man ha i dessa lådor förrutom torrvaror? Jag har en sådan hylla i mitt kök. Det får gärna vara förslag som har relaterat till kök i alla fall.
 

Änglavingar

Jag fick denna av mina föräldrar - bebisen som sover i änglavingar. Jag bara älskar den. Den är så fin. Det finns massor med fint där dom beställde denna ifrån. Dom beställde den ifrån HÄR.
 
Jag ska ha ett ljus bredvid den har jag tänkt i alla fall. Så att jag kan tända ljus för en liten ängel i himmelen när jag tänker på henne. Jag ska inte gå in på vem eller historien bakom det, inte här i bloggen - i respekt för dom berörda.
 

Frågestund - svar

Nu är det dags att svara på era frågor. Men det har inte kommit så mycket frågor. Men det kom några styckna, bättre än ingeting alls.
 
Har du handlat mycket nya möbler till din lägenhet eller hade du allt sedan innan? Bor din pojkvän i samma stad som dig? Hur träffades ni?
Jag hade mina möbler sedan innan. Men det är bara en soffa som ska köpas och då åker fåtöljerna ut. Ja, min pojkvän bor i samma stad som mig. Vi träffades på jobbet där jag har min praktik.
 
Vad är det bästa och vad är det sämsta med att bo själv? Vad tycker du är det bästa med eller i din lägenhet?
Det bästa med att bo själv är att man kan inreda som man själv vill, att man har bara sig själv att anpassa efter och komma och gå som man vill typ. Att man kan laga mat när jag själv blir hungrig och att jag kan äta sånt som jag tycker om.
Det sämsta med att bo själv är att man får sköta allt i hemmet själv. Men ett måste om man vill ha ett rent hem, osv.
Det bästa med min lägenhet är att den är rätt stor för att vara en etta. Den är på 51 kvm.
 
Vad är din favoritfärg? Skulle du helst vilja bo på landet eller inne i stan? Vem skulle du vilja byta liv med för en dag? Vart skulle du vilja resa om du fick välja fritt?
Min favoritfärg är svart. Så länge jag inte har något körkort så bor jag helst i stan så att man kan gå eller cykla om man ska någonstans i stan. Annars så kan jag tänka mig att bo på landet.
Jag har ingen speciell som jag kan tänka mig att byta liv med för en dag.
Det finns massor som jag skulle vilja resa till... Bland annat Italien, Mallorca, Frankrike, USA, osv..
 
Bästa bok du har läst? Favoritartist?
Oj.. det finns en hel del böcker som jag tycker är bra men vilken av dom som är bäst kan jag inte utse. Jag har ingen just nu favoritartist. I tonåren var det pojkband som Hanson, Backstreet Boys och Westlife. Nu gillar jag blandat av pop och rock, osv..
 
Visa fler inlägg