Handdukar

Efter jobbet förra helgen så åkte jag och Patrik till Örebro. Närmare bestämt till Marieberg Galleria. Det blev lite fynd på Finlayson. Det blev två muminhanddukar. En med Snorkfröken och en med Muminmamman. Det är 30% på mumin där. Jag vet inte om det är fortfarande det eller hur länge det pågår.
 
Jag passade på att köpa lite fler handdukar när det är lite billigare. Det märks att jag köper lite andra muminsaker än bara muggarna. Mumintokig som man är.

Trettioett år

Ännu en födelsedag håller på att gå mot sitt slut och jag har blivit ett år äldre. Jag har jobbat idag som vanligt. Efter jobbet så var jag och Patrik iväg och handla på Asplunds. Mina föräldrar var här senare och firade mig. Så bjöd på fika.
 
När mina föräldrar åkt hem så fortsatte jag och Patrik med lite firande med smörgåsstubbe. Riktigt gott tycker jag. Dom gör så goda smörgåsstubbar på Asplunds.

Nyklippt

Det kanske är dags att uppdatera lite här inne nu. Det var ett tag sen känns det som. Jag har inte prioterat bloggen så mycket den senaste veckan då jag inte har haft så mycket att komma med.
 
Denna vecka så började jag med lite ledighet under måndagen och tisdagen (idag) då jag har jobbat i helgen som var. Måndagen så putsade jag fönster här hemma och så blev det städat också. Idag har jag varit till frisören och klippt mig. Det faktiskt kortare nu. Det blev ett antal cm kortare. Skönt att få bort lite hår. Så jag blev faktiskt nyklippt lagom till min födelsedag.
 
Ha en fortsatt bra dag alla! ♥
Visa fler inlägg