Tji fick jag

Jag skrev i förra inlägget om att det inte kändes som att julen närmar sig med tanke på hur vädret var då. Men under natten så kom det snö. Det var inte mycket som kom men det kom lite mer snö än förra gången.
 
Vi får se hur länge snön ligger kvar denna gång, men det lär inte ligga kvar länge som vanligt. Men jag ska erkänna att man fick lite julkänslor nu när man fick lite snö här.
 

Tänd ett ljus...

Det är första advent idag och det känns inte som att julen närmar sig. I alla fall hur vädret har varit idag. Men jag hoppas att det kommer snö lagom till jul men samtidigt så skulle jag inte förvåna mig om det är grön jul i år.
 
Idag har det varit en lugn dag för min del då jag har tagit dagen som den har kommit. Det enda måste som jag hade idag var att tvätta, men det gick rätt fort det ändå. Skönt med sådana här dagar ibland också.
 

Frågestund - svar

För ett tag sen så hade jag en frågestund, men det var bara en läsare som kom med frågor. Så jag tänkte svara på dennes frågor nu då eftersom det inte har kommit några fler frågor.
 
Vad har du för planer för framtiden? Kommer du och din pojkvän flytta ihop snart? Hur går det på arbetsfronten?
Jag har inte tänkt så mycket på min framtid mer än jobb och jag vill skaffa familj när man är redo för det. Jag och min pojkvän har inga planer än på att flytta ihop. Men det blir också när vi båda är redo för det, osv.. När det gäller arbetsfronten så går det sisådär, men jag har praktik på ett ställe inom kommunen och det är på gång att jag får anställning där.
 
Visa fler inlägg