Kaffeburk

Under onsdagen (27/9) så var det tjejkväll på stan då affärerna hade öppet längre på kvällen. Var en snabb sväng in på Små goda ting och köpte en kaffeburk med mumin på. Det olika muminmotiv på varje sida på den med olika karaktärer.
 
Det var ju 20% i hela butiken under kvällen. Så fick betala 79 kr för den istället för 99 kr. Jag som gillar mumin. Det kanske ni har märkt vid det här laget. :D

Ett år

Idag så firar jag och Patrik ett år. Alltså har vi varit ett par i ett år. Så fort tiden går. För det känns som att det var igår vi började dejta. Och nu har vi varit ett par i ett helt år. Vart har tiden tagit vägen..?
 
Efter jobbet idag så firade vi med en smörgåsstubbe från Asplunds. Och så gjordes det matlådor av lövbiffen som jag hade tagit fram från frysen. Matlådor till jobbet imorgon.
 
Får se hur vi firar mer av vårt 1-års jubelium senare i veckan. Om vi har orken till det. Är det någon som har förslag?

Morgonpromenad

Idag vaknade jag tidigare än jag brukar och kunde inte somna om. Gav upp efter en timme och gick upp för att göra iordning lite kaffe. Senare gick jag ut på en morgonpromenad. Så jag trotsade det trista vädret. Så himlans skönt att komma ut när det inte är så mycket folk ute och njuta av tystnaden.
 
Nu blir det bara ta det lugnt tills Patrik kommer. Så hoppas att ni får en mysig och bra söndag. ♥
Visa fler inlägg