Färgglada döskallar

Igår efter jobbet så var jag och Patrik till ÖoB. Då köpte jag bland annat dessa döskalleglas. 3-pack. Ett av varje färg på döskallarna. Så jag tog två stycken 3-pack, så att man har några.
 
Jag har länge nu viljat ha dessa glas men det har inte blivit av att jag har köpt dessa förrens nu. Lika bra det. För man vet ju aldrig hur länge dom finns kvar på ÖoB.

Solnedgång

Här om kvällen så var det en vacker solnedgång här i stan. Och självklart så skulle jag föreviga det. Den som har följt mig ett tag vet att jag gillar soluppgångar och solnedgångar.
 
Jag kan ta hur många kort som helst på det och inte tröttna. Haha. Så kan det vara ibland. I alla fall för mig. Det är som det. Hehe.

Mysiga stunder

Det märks att det håller på att bli höst. Det börjar allt smått att bli mörkare allt tidigare på kvällarna. Men samtidigt så kommer det att bli mysigt med tända ljus, osv när man ska titta på tv eller film. Det gillar jag faktiskt.
 
Jag och Patrik träffas ofta efter jobbet och på helgerna. Det är också mysigt. Så underbart att äntligen ha hittat rätt. Men visst har vi dagar då vi har egen tid. Det är också viktigt i ett förhållande. Så att man inte tröttnar på varandra.
 
Ha en fin kväll alla! ♥
Visa fler inlägg