Jag saknar dig

Igår kväll var ju jag och Camilla på bio och såg filmen Jag saknar dig som är baserad på boken Jag saknar dig, Jag saknar dig.

Både boken och filmen handlar om enäggstvillingarna Cilla och Tina. Om hur Tina får klara sig utan Cilla som dör i en bilolycka.

Vissa saker i filmen var inte som i boken. Jag trodde att filmen skulle vara mer sorgligare också. Men dock så hade jag inte lika höga förväntningar innan filmen som Camilla hade. Egentligen så ska man inte ha höga förväntningar om nåt innan, för då blir man bara besviken.

Mitt betyg: 3 av 5 möjliga. Bara för att vissa saker inte var som i boken.Torsdagsstatus 29/9

♥ En riktig fin höstdag är det idag här i Köping och dessutom känns det som rena rama sommarvärmen ute idag. Inte känns det som höst idag när man är ute och känner hur varmt det är.

♥ Jag funderar ett tag nu att byta blogg igen, fast dock inte här på blogg.se denna gången. Men vi får se hur det blir med den saken. Jag kommer att blogga här tills vidare, i alla fall tills jag har bestämt mig.

♥ Ikväll ska jag på bio med Camilla och vi ska se filmen Jag saknar dig. Hoppas att den lever upp till boken som filmen är baserad på. Vad jag tycker om den skriver jag ikväll eller imorgon.

♥ Jag har varit iväg och köpt godis till biobesöket. Läsk har jag hemma redan. Oftast så köper jag nåt gott att äta och dricka innan biobesöket eftersom det är ju dyrare att köpa på bion.

Ha en fortsatt bra torsdag.En uppdatering!

Idag är det som sagt onsdag och jag har inte uppdaterat här sen i lördags. Så jag har haft bloggtorka delux här. Men så är det ibland att man inte vet vad man ska skriva om i bloggen.

Här har jag börjat funderat lite smått på vad jag ska ha på mig på lördag kväll då vi ska på min kusins 40-årsfest. Men å andra sidan är det väl ingen idé att jag bestämmer redan nu vad jag ska ha på mig då, för om jag känner mig rätt så kommer jag säkert att ändra mig innan dess. Så det är lika bra att vänta tills på lördag att bestämma mig vad jag ska ha på mig då. ;)

Ha en trevlig onsdagskväll alla.


Visa fler inlägg