Tänt ljusOj, vad man har hunnit med en del idag. Bland annat så har jag, mamma och pappa varit till mormor och morfars grav och tänt ljus. Vi var dit och tände ljus för idag skulle mormor ha fyllt år om hon hade levt.

Sen var vi till Xuan och åt lunch sen när vi hade kommit till Köping igen. Så mätt och belåten blev man. Sen var jag och mamma en sväng på stan och gjorde lite ärenden. Då är det gjort i alla fall, så slipper man tänka på det sen. I alla fall det ärende som jag gjorde. :P

Ha en fortsatt trevlig tisdag!

Finfrämmande

Idag har vi haft finfrämmande av Alva, Johanna och Reine. Dom kom hit för att fira mamma i efterskott, eftersom mamma fyllde år i torsdags. ;)

Det var verkligen ett efterlängtat besök eftersom man inte har träffat dom sen i julas. Alva var verkligen på bra humör idag. Och busig var hon också. Mosters gullunge. ♥ I alla fall så åt dom lunch här och sen fikade.

Efter att Alva, Johanna och Reine hade varit här så var jag, mamma och pappa iväg en sväng till Västerås för lite shopping. Jag köpte inget till mig.


Alva hjälper mormor att öppna paket.


Fika dags.Spontan utgång

Jaha, det blev en spontan utgång igår kväll. Då jag och Sofia var till Bishops. Vi var där rätt tidigt på kvällen och kom hem rätt tidigt. Vi var på Bishops i ca 2 ½ timme eller nåt. Jag vet inte varför vi kommer dit tidigt på våra spontana utgångar, det blir bara så.

Men i alla fall så var det trevligt den stunden vi var där. Det märks att man är stamkund där eftersom personalen känner igen en där, i alla fall några av dom. En av dom vet till och med vad jag ska ha och dricka när man är vid baren och beställer. ;) Och så kan man skoja med dom. ;)Visa fler inlägg