Två dagar kvar

Nu är det inte många dagar kvar av detta år och ett nytt år börjar snart igen. Bara två dagar kvar. Och sen är det lika många arbetsdagar kvar av detta år för min del. Vart har detta år tagit vägen egentligen? Ikväll tar jag bara det lugnt och ladda batterierna så att man orkar jobba i helgen. När dessa två dagar har jag en veckas ledighet.
 
Sen funderar jag på när jag ska plocka bort julen. I alla fall tomtar och granen. Kanske i nästa vecka när jag är ledig.Tänkte att stakarna och stjärnorna i fönstrerna ska vara framme ett tag till. Eller så åker bort allt på en gång. När brukar ni ta bort julen då?

Mot jobbet

Nu är min julledighet över för den här gången. För jag ska jobba idag. Ja, jag ska jobba idag trots att det är Annandag jul. Vi som går på helgschema turas ju om att jobba på storhelger och röda dagar. Allt beroende på vilken/vilka veckodag(ar) det infaller på.
 
Igår under juldagen så var jag och Patrik iväg till Åsby hem & trädgård. Bilderna i collaget som är med i detta inlägg är tagna där. Så fint tycker jag.
 
Ska snart iväg till jobbet här. Får se vad som händer efter jobbet. Det blir väl inte så mycket mer än att handla lite till maten vi ska äta idag. Allt har vi inte hemma. Sen får vi se när vi ska storhandla. Det har vi inte gjort än.
 
Ha en bra dag alla! ♥

God fortsättning!

Då var man hemma igen efter två olika julfirande denna julafton. Jag och Patrik var först hos mina föräldrar och firade jul där. Min syster och hennes dotter var också där. Det blev mat, fika och julklappsutdelning.
 
Sen under Kalla Anka åkte vi hem till Patriks föräldrar och firade jul även där. Patriks bror med sambo var också där. Där blev det också mat och fika. Sen spelade vi lite kortspel. Patrik kom imorse till mig och vi hade julklappsutdening innan vi åkte på julfirande.
 
Det som jag fick i julklapp idag var, några av dom var tillsammans med Patrik:
♥ Burk med mumin på
♥ After Eight
♥ Presentkort på Ikea
♥ Upplevelse från Smartbox. Middag för 2-4 personer.
♥ Snögubbar som är prins och prinsessa.
 
Tack alla inblandade för en trevlig julafton. Ingen nämd, ingen glömd. ♥
Visa fler inlägg