Västkusten i helgen

Imorgon (fredag) så ska jag och mina föräldrar iväg till västkusten över helgen. Närmare bestämt till Hällevadsholm. Vi kommer hem på söndag. Jag vet inte exakt när vi åker imorgon, men det blir nog tidigt på eftermiddagen.
 
Vi ska hälsa på moster Päivi, Tomas och kusin Philip. Och förhoppningsvis så kommer vi även att få träffa kusinerna Calle och Gustav med familjer också.
 
Det var ju några år sen vi var och hälsade på Päivi och dom. Men vi har ju träffats några gånger ändå sedan dess, när dom har varit här i trakterna.
 
Vi får se vad som händer och sker när vi är där på västkusten. Jag hoppas att det inte regnar i helgen. Men det är ju så fint på västkusten.
 
Ha en fortsatt bra torsdag och ha en trevlig helg!

Gammelgården

Jag var på en promenad tidigare idag och gick då till Gammelgården och fotade lite grann. Det små duggade lite grann då, men det var inget som övergick till riktigt regnande.
 
Jag tycker att det är rätt mysigt där. Att det ligger ganska centralt men ändå nära till naturen. Gammelgården är bara öppet på somrarna och det finns ett café där också.
 
Här nedan kommer det lite bilder från Gammelgården och med nån kommentar under bilden. Men vad tycker ni?! =)
 
 
 
Huset som är i mitten ligger caféet som jag nämnde i texten ovanför bilderna.
 
 
 
 
 

Dom senaste dagarna

Jag vet inte om ni läsare har haft lite problem på nåt sätt dom senaste dagarna när ni ska hit och läsa bloggen nu när det har blivit förändringar på blogg.se med systemet och designen.
 
Eller om det har blivit fixade. Det var ju i onsdags/tordags jag fick det nya förändringarna.
 
Men om ni har haft problem dom senaste dagarna så är det pga detta. Det blir säkert fel nånstans när det görs förändringar och allt kan ju inte funka på en gång. Eller?!
Visa fler inlägg