Adventspynt

Igår kväll så började jag adventspynta här hemma, då jag ska jobba nästa helg när det är första advent. Så då är det skönt att ha det gjort. Sen är det bara lite tomtar och granen kvar att ta fram. Vi får se när det blir.
 
Tur att jag pyntade igår då jag fick hoppa in och jobba idag för en som blev sjuk. Sen blev det hem och äta mat som Patrik lagade innan vi åkte till svärföräldrarna och hälsade på en stund.
 
Ha en trevlig söndagskväll. ♥

Ljusslinga i ängeln

För ett par veckor sedan så köpte jag en liten ljusslinga som är batteridriven på Lidl. Den la jag i ängeln som jag har i fönstret i vardagsrummet. Vad mysigt det blev. Tänk att något så litet kan göra stor skillnad. Eller vad säger ni?
 
Det börjar klia i fingrarna att börja pynta inför advent och jul, Men första advent är ju i nästa vecka. Vi får se när jag börjar göra det. Jag har ju sett att några har börjat pynta redan. Har ni börjat pynta hemma då?

Monopol

Jaha.. nu har man köpt Monopol. Så nu har jag och Patrik något att spela när man har tråkigt eller inte har något att göra. Det blir ju annars tjatigt om man spelar samma spel hela tiden. Men vi köpte det på ÖoB för 199 kr.
 
Nu var det länge sedan jag spelade Monopol. Det var ju år och dar sedan sist känns det som. Kommer jag att minnas hur man spelade det? Haha.
Visa fler inlägg