Mitt i veckan!

Tänk att det är redan onsdag. Och på onsdagar så är det möte på Smedjan som vanligt. Ni som har följt med ett tag vet nog det. ;-) Så jag ska gå på mötet ikväll med andra ord.
 
Under dagen här så har jag varit på stan en sväng för att komma ut lite bland folk och titta lite. Inte så lätt att vara arbetslös. Ja, jag är arbetslös. Igen. Men så är livet.
 

Mot sitt slut..

Denna helg håller på att glida mot sitt slut. Som vanligt så går det fort. Vad har denna helg bjudit mig då?!
 
Som sagt så började jag helg med att jobba ideellt på Smedjan i fredags, som jag skrev i ett tidigare inlägg. Tyckte att det gick gallant faktiskt.
 
Lördagen var en händelserik dag. Då hände; Syster med familj var här och vi var iväg och bowlade, sen en snabb sväng på Smedjan som gäst innan jag gick hem till Camilla för en trerättersmiddag.
 
Söndagen har varit en lugn dag, men det kan vara skönt det också. Men dock så var jag och mina föräldrar till Eskilstuna och lunchade på ChopChop. På hemvägen var vi till Tumbo Möbler och kikade lite grann där.
 
Så det har varit en trevlig och bra helg för min del.
 
Inga bilder från helgen kommer inte med i detta inlägg då jag inte har fört över bilder från min mobil till datorn än.

Helgen står för dörren

Då var det fredag igen och helgen står för dörren. Veckorna går ju så fort så att man inte hänger med. Det tycker jag i alla fall.
 
Ikväll så ska jag jobba ideellt på Smedjan. I helgen så arrangeras årets första arrangemang på Smedjan. Och dessutom är det två dagars. Fast jag ska inte jobba imorgon på Smedjan då jag har annat för mig.
 
Men i alla fall så ska det bli kul att jobba ikväll, men får se hur det går med ansvaret som jag har fått som jag ska ha under arrangemangen.
 
Jag passar på att önska er alla en trevlig helg! ♥
 
 
Visa fler inlägg