Bröllopsdag

Oj.. vad skönt med en ledig dag efter en fullspäckad helg med jobb, besök hos svärföräldrar och Västerås. Det var skönt att ta en lång frukost och ta det lugnt på morgonen efter ha jobbat 7 dagar i streck.
 
Idag så var jag till Köping. En snabb sväng på stan och sen hem till mina föräldrar. Som avslutades med äta mat på O'learys för att fira mina föräldrars bröllopsdag. Blev hämtad av Patrik. Det var han som erbjöds sig.
 
Imorgon väntar ännu en ledig dag. Får se om jag vaknar tidigt eller inte då. Haha.
 

Blivit med matta

Efter jobbet idag så var jag och Patrik till Västerås. För jag skulle till Rusta och kolla efter en matta. Passade på medans det var 25% rabatt på alla mattor nu och jag som har kollat efter en matta ett tag nu. Så jag fann en som jag gillade.
 
Sen var vi in på Cervera och lite olika skoaffärer. Köpte två par nya skor på Skopunkten. Vinterskor bland annat. Perfekt då mina som jag hade var utslitna.
 

Myslördag ♥

Oj.. Nu har jag inte uppdaterat bloggen på några dagar. Jag har inte haft orken. Jobbar hela veckan den här veckan. Bara en arbetsdag kvar att jobba och sen väntar 2 lediga dagar. Det börjar känna att man har jobbat nu flera dagar i streck.
 
Efter jobbet idag så var jag och Patrik i Valskog hos svärföräldrarna. Där blev vi bjudna på mat och kaffe. Som vanligt blev vi bjudna på god mat.
 
Så här fint var det imorse innan jag cyklade till jobbet. Och bra väder har vi haft idag. Härligt att få se solen också.
 
Svärföräldrarna hade tänt brasa när vi var där. Så mysigt så tycker jag.
 
Nu ska jag bara invänta Så mycket bättre. Sen så ska jag försöka lägga mig i skaplig tid så att jag orkar jobba imorgon också. Ha en trevlig lördagskväll alla! ♥
Visa fler inlägg