Cityfestivalen

Idag har jag och Patrik varit till Västerås. Först gick vi runt lite på Cityfestivalen och sen tog vi en promenad till hamnen och tittade lite grann. Vi hade ju tur med vädret så. På hemvägen från Västerås så var vi till Surahammar och hälsade på Patriks morbror.
 
Vi tog en fika på stan när vi var på Cityfestivalen. Vi passade på att sitta ute på uteserveringen. :D
 
Vi hade verkligen tur med vädret. Så himlans fint väder när vi var i Västerås.
 
En liten selfie blev det också när vi tog en promenad i hamnen i Västerås.

Solig onsdag

Idag är det fint väder där jag bor i alla fall. Perfekt semesterväder. Härligt. Men jag har fått en hel del gjort här hemma.
 
Jag strykte den svarta gardinkappan jag köpte här om dagen på Dollarstore och bytte gardin i köket på morgonen idag. Sen så hade jag tvättstugan också.
 
Patrik kom sen när jag var klar med tvättstugan och då började vi med maten. Jag hjälpte till med på ett hörn också.
 
Det blev lövbiff, broccoli, sallad, vitlöksmör och tzatziki till det. Mums vad gott det var.
 
Sen så blev det en tur till mormor och morfars grav. Köpte med lite rosor och så vattnade vi blommorna också.

Mysigt..

Jag och Patrik kom iväg till Köping idag och handlade på Willys. Så nu har vi mat så vi klarar oss ett tag i alla fall. Skönt att ha det gjort tycker jag.
 
Sen så var vi till Kvarnsjön. Då det var bättre väder idag än igår. Vi hade tänkt att ta oss en promenad dit igår när vi var vid kanalen vid Hjälmaredocka.. När vi var på dit igår så började det regna och vi var inte klädda för att gå dit då så vi vände tillbaka till bilen.
 
Så nu hade vi tur med vädret idag istället. Det var så fint imorse och inte ett moln så långt ögat kunde nå.. Så kom molnen under dagen. Men det har inte regnat i alla fall.
 
Sen gick vi från Kvarnsjön till Hjälmaredocka och åt glass på caféet där. Men glassen tog jag inte kort på. Sen så kom det denna båt som skulle upp via slussen där när vi var där. Roligt tycker jag.
Visa fler inlägg