Bissen Brainwalk 2014

Idag har det årets Bissen Brainwalk ägt rum här i Köping. Att man går för hjärnforskningen. Alla pengar som kommer in går till forskningen av hjärnan och alla dess sjukdomar.
 
Förrutom att det är Bissen Brainwalk här i Köping så är det äger det rum flera Bissen Brainwalk även i fler städer runt omkring i Sverige bland annat, som t.ex. Västerås, Örebro, Motala, Borås, Sandviken, osv..
 
Kolla gärna in hemsidan http://www.bissenbrainwalk.se för mer info och kolla in när det är Bissen Brainwalk i en stad nära dig.
 
Tur med vädret hade vi idag för det var härligt vårväder idag.
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppdatering!

Det är drygt en vecka sedan jag skrev något här i bloggen. Jag har haft lite bloggtorka. Igen. I vilken ordning vet jag inte dock. Hehe.
 
Här letas det efter en lägenhet. En etta någonstans här i Köping. Jag har gjort några intresseanmälningar i alla fall.
 
Snön som kom i förra veckan försvann faktiskt fort. Skönt att det försvann fort tycker jag. Vädret sedan dess har varit helt okej även om det har blåst en del.
 
 

Mitt i veckan!

Det blev visst vinter igen. Det snöar ute idag här i Köping. Så våren kom av sig. Men dock så ser jag hellre bakslag nu än längre fram, om man får välja själv.
 
Jag har redan hunnit trotsat snövädret två gånger idag. Det blir en gång till i alla fall när man ska på möte på Smedjan.
 
Helgen närmar sig med stormsteg. Som det ser ut i skrivande stund så ska jag och mina föräldrar till Täby och hälsa på min syster med familj på lördag. Det ska bli trevligt.
 
Ha det bra!
Visa fler inlägg