Mitt i veckan!

Igår var jag som vanligt på Eductus och nu var det sista gången som grupp. Nästa vecka kommer vi att ha enskilda möten med jobbcoachen och ha slutrapport. För det har gått ett halvår nu sen detta startades som var i juni.

Efter att jag hade varit på Eductus så var jag till Himlarymder (second hand butik) igen och sålde mer örhängen för en personal hade inte pengar med sig när jag var där i måndags.

På eftermiddagen var jag och mamma en sväng på stan och köpte några julklappar. Nu är det bara några julklappar kvar att köpa.

Idag är det som sagt onsdag och jag ska göra lite ärenden på stan. Vi får se om jag passar på att köpa mer julklappar när jag har gjort mina ärenden. Annars så vet jag inte vad som händer idag.

Ha en bra onsdag alla!

Sakta men säkert

Idag har jag gjort lite ärenden på stan. Och dessutom har jag fått några örhängen sålda idag, som jag har gjort själv. Då jag idag har varit till en av Köpings second hand butiker som heter Himlarymder, då man känner några som jobbar där.

Jag har ju en hel del färdiga örhängen men det minskar sakta men säkert eftersom jag har sålt en hel del. Men jag tar även på beställning, om det är så att nån inte vill köpa nåt som jag har gjort färdigt.

Dessutom är det fler som är intresserade att köpa av mig. Bland annat mammas jobbarkompis. Alltid kul när folk gillar och är intresserade av det jag gör. ;-)


En hög med örhängen. Det är en hel del i den högen, men jag vet inte hur många det är i den högen eftersom jag inte har räknat hur många det är... hehe.

Första advent

Då var det första advent och det känns inte som det med tanke på vädret. Det har regnat och men blåser fortfarande.

Jag, mamma och pappa har varit på en shoppingtur i Västerås idag. Vi var ut till Erikslund. Vi gick på den där gallerian som sitter ihop med Ikea och City Gross. Även Media Markt fick ett besök av oss. Jag köpte en julskiva, eller rättare sagt pappa betalade.

När vi var i Köping igen så gick jag och mamma en sväng på stan. Affärerna (förrutom Hemköp och pizzerior, osv) på stan i Köping brukar inte vara öppet annars på söndagarna, men när det är advent är det extra öppet, förrutom dom gångerna julafton är på samma dag som 4:e advent.

Idag har jag tagit fram några tomtar. Jag har en hel del tomtar, men hithills varje år så tar jag bara fram några av dom.


Julskivan som köptes idag.
Julbyn har två olika ljuslägen här är det den ena....


....och här är den andra.

Visa fler inlägg