Valborg

Valborg idag och med det firades med min andra hälft. Idag så har det varit en så ganska så händelserik dag.. Då det hände både planerat och oplanerade saker. Roligt tycker jag. Oftast så blir det ju roligast när man inte alltid planerar saker.
 
En kollega från Patriks avdelning på jobbet var här och putsade mina fönster. Tack så mycket Ronny. Jag blev så nöjd så.
 
Sen blev det lite spontant att vi åkte hem till svärföräldrarna i Valskog. Blev bjudna på mat och fika. Som avslutades med att vi gick ner på majbrasan.
 
Sen så fick jag ett fint paraply av svärföräldrarna som dom hade köpt nere på Rhodos. Tack så mycket.

God morgon!

Då var det lördag och jag ska iväg och jobba idag. Fast det inte är min ordinarie jobbhelg. Men det är bara idag jag ska jobba under denna helg.. Så resten av helgen är jag ledig. Är ju ledig under söndagen och måndagen. Måndag för att det är röd dag då. Vad som händer efter jobbet idag vet jag inte i skrivande stund. Men vi får se vad man orkar med.
 
Hoppas att ni får en trevlig helg vad ni än ska göra i helgen! ♥

Fredagsmys

Fredag kväll och helgen står för dörren. Efter jobbet idag så har jag umgåtts med Patrik. Vi var iväg till Valskog och tittade till svärföräldrarnas hus. Dom kommer hem i helgen. Sen var vi till Kungsör, där vi gick på marknaden.
 
På marknaden i Kungsör så köpte jag denna halsband med en dalahäst.
 
Nu sitter jag vid datorn en stund och har tv:n på. Let´s Dance är det på. Får se vilka som går vidare till nästa vecka. :D
Visa fler inlägg