Roadtrip...

Det är annandag jul idag och julen glider mot sitt slut för den här gången. Jag och Patrik var till Åsby Hem & Trädgård i Hallstahammar idag. Där köpte jag en murgröna. Efter det så var vi till Erikslund i Västerås. Där var vi bland annat på Ikea. Och lite i andra butiker där. Det märktes att mellandagsrean var i full gång. Så mycket folk det var.
 
Vi lunchade på Ikea. Perfekt att äta på deras resturang. För det mesta så äter vi på någon hamburgarställe när vi är i Västerås. Så ombyte förnöjer.. Hehe.
 
Jag tog kycklingfilé, strips och beasås. Och så julmust till det. Gott var det som vanligt med maten där.

Ännu mer julfirande

Denna juldag så var jag och Patrik iväg och firade jul hos mina föräldrar i Köping. Min syster och hennes familj var också där. Det bjöds på fika, julmat och risgrynsgröt. Julklappsutdelning hanns det också med.
 
Jag och Patrik fick varsinn kram av min systerdotter Alva vid julklappsutdelningen när hon fick en av julklapparna av oss. Vad gulligt gjort av henne. Att det blir uppskattad.
 
I julklapp idag fick jag; ljus, choklad, muminmugg, tomte (att hänga i granen), en ask och ett inramad skolfoto på Alva. Alva har pysslat ihop tomten och asken.
 
 

En bra start

Vilken härlig start på julen jag hade igår. Patrik var hit först och vi hade julklappsbyte. Av Patrik fick jag ett vinglas och ett hjärta med en fin text där det står; Jag älskar dig Mitt hjärta är fyllt med kärlek till dig.
 
Sen åkte vi till min mormor och morfars grav med lite blommor innan vi åkte till Patriks föräldrar i Valskog och firade jul där. Patriks bror med sambo kom också dit. Där blev det ingen julmat utan det blev 3-rätters. Gott var det. Men det blev julskinkasmörgås och ostbricka senare.
 
Vi kom hem sent igår kväll och då orkade jag inte uppdatera om julaftonen.. Så det blev idag nu på morgonen istället. Bättre sent än aldrig. Hehe.
 
Idag blir det nästa julfirande för mig och Patrik.. Då vi ska till mina föräldrar. Mer om det i ett senare inlägg.
 
God fortsättning på julen alla! ♥
 
Visa fler inlägg