10 månader

Då har man kommit igång att jobba efter semestern. Den andra arbetsdagen är gjord och det har gått bra än så länge. Men idag var jag tröttare än igår.
 
Sen efter jobbet idag så var jag och Patrik till Asplunds för att köpa en räkstubbe som vi delade på för att fira lite. Vi brukar ju inte annars fira månadsdagar. Men det var undantag nu 2 gånger under denna tid. Men vi firar väl mer sen när vi har varit ihop i 1 år.
 
Ha det så bra! ♥

Trevlig dag

Det blev inte som vi hade tänkt oss för mig och Patrik. Vi hade tänkt oss att ta en glass på Glass & Berså. Men så blev det inte. Men det blev en trevlig dag ändå.
 
Mina föräldrar kom på besök en sväng på eftermiddagen. Dom hade varit på Dollarstore och då passade dom på att komma hit en sväng och hälsa på. Trevligt. När dom hade åkt hem så blev det lite lunch innan jag och Patrik åkte till hans föräldrar. Där blev vi bjudna på smörgåstårta.
 
Nu blir det en lugn kväll och försöka komma i säng i skaplig tid. Så att man orkar jobba igen imorgon. Haha.

En promenad

Då var det söndag idag och imorgon är det dags att börja jobba igen efter semestern. Jag vet inte riktigt vart dessa veckor har tagit vägen för jag har inte riktigt hängt med. Haha. Så kan det gå. Hithills av helgen har varit faktiskt rätt lugnt. Skönt att få avsluta semestern på ett lugnare sätt.
 
Igår sen eftermiddag eller tidig kväll (beroende på hur man ser på det) så tog jag och Patrik en liten promenad. Vi gick till Höjen vid Meken. Det var ett tag sen nu sen jag tog en promenad ut dit.
 
Det är en fin natur därute tycker jag. Men tyvärr så tog jag inte så många kort på omgivningen denna gång då jag har tagit en hel del bilder där förrut och lagt ut vid tidigare tillfällen.
Visa fler inlägg