Trettiotvå år!

Igår (26 oktober) så fyllde jag år. Men idag blev det lite firande. Mina föräldrar, svärföräldrar, Takida och svåger med sambo var här. Självklart så var ju Patrik också med. Det bjöds på köttfärspaj, sallad och bröd. Sen blev det lite fika också. Men ingen tårta idag.
 
Detta har jag fått i present:
♥ Muminbricka (den fick jag igår)
♥ Muminskål
♥ Rosévin
♥ Spakit
 
Tack alla som kom och firade mig idag. Nu är det bara att vänta på nästa firande som är nästa helg. Med dom som inte kunde komma denna helg.
 
Ha en trevlig lördagskväll alla! ♥

Nya möjligheter!

Då var det en ny vecka med nya möjligheter. Jag börjar denna vecka med lite ledighet under måndagen och tisdagen då jag har jobbat i helgen som var. Med andra ord så har jag en kort arbetsvecka denna vecka.
 
Förra veckan blev det lite firande efter jobbet. Under onsdagskvällen så firade vi Elias (svåger) som fyllde år den 15 oktober. På fredagskvällen blev det en överraskningsfest för Linn (Elias sambo) som fyller 30 år den 31 oktober. Fast då blev det en nykter kväll men det blev inte så jättesent där då jag skulle jobba under helgen.
 
Denna vecka blir det mer firande då jag fyller år denna vecka. Men firandet blir på lördag. Och så blir det ett till firande av mig nästa vecka också.

Frågestund - svar

Det har inte kommit in så mycket frågor men jag svarar ändå idag. Det var Hanna som ställde en fråga.
 
Planerar du och Patrik att flytta ihop snart?
Visst har vi pratat om att flytta ihop. Men vi har inte kommit till skott att leta efter någon lägenhet än. Då vi båda bor i varsin etta så vill vi ha en tvåa om vi flyttar ihop.
 
Hoppas att du är nöjd med mitt svar på din fråga.
Visa fler inlägg