Bland flyttkartonger

Jaha.. imorgon gäller det. Då är det dags för flytt. Så det är flyttkartonger och påsar lite överallt i lägenheten. Men skönt att det är dags för flytt imorgon så att man får det gjort.

Även flyttstädningen "gamla" lägenheten (som vi ska sova en natt till i) ska det bli också skönt att få det överstökat. På tisdag kl.11.00 ska det vara klart, då är det dags för besiktningen av gamla lägenheten. Men mamma och pappa har gjort det mesta av flyttstädningen. Resten blir det när vi har flyttat.

Idag blev jag väckt av det ringde från jobbet. Så idag har jag varit och jobbat mellan 07.30-15.00.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Bra spelning Calle!


Jaha.. vad ska man säga om gårdagskvällen då?! Alltså om Calle Kristianssons spelning på Ögir. Det var så himlans bra tycker jag. Rockigt var det men jag är inte förvånad egentligen att det skulle vara rock bland låtarna.

I publiken var det några som jag känner som också var där. Kul kul. Och så var det lagom med folk där, även om man inte hade sittplats, att det inte var proppfullt eller vad man ska säga.

Betyg av mig: 5 poäng av 5 möjliga. ♥

Calle ikväll

Då var det fredag igen. Som vanligt så går dagarna fort. Snart är det måndag och då är det dags för flytt. Men först är det helg.

Ikväll ska jag och Sofia gå på Calle Kristiansson som ska uppträdda på Ögir. Innan dess har vi tänkt att gå och äta på Bishops.

Undra vad man ska ha på sig ikväll då?! Kanske toppen jag köpte på H&M idag och nåt till det? Men det visar sig, det kan ju bli helt annat också. Än har jag lite tid kvar att bestämma mig, men inte så länge till... hehe.

Ha en trevlig fredagskväll.. vad ni än hittar på att göra ikväll. Och trevlig kväll.

Det börjar bli lite tomt i bokhyllan.

Visa fler inlägg