Vänskap-muggen

Äntligen har jag Vänskap-muminmuggen i min samling. Nu har jag 37 st muminmuggar i samlingen. Det är ju en hel del. Men jag ligger ju som sagt i lä om man jämnför med andra samlare.
 
Men i alla fall denna mugg säljs inte här i Sverige. Säljs i Finland och på Finlandsbåtarna. Men en bekant köpte denna mugg till mig på båten när hon hade varit till Åland. 195 kr kostade denna på den båten hon åkte med.
 
Nu är det bara att vänta på nya ska komma ut. Men nästa som är en specialmugg och säljs endast en dag i augusti. Får se om man får tag på den då.

Lite firande

Idag var vi och firade svärfar i efterskott som har fyllt år igår. Vi var ut till Malmön i Köping och åt på restaurangen Sjömagasinet. Jag och Patrik har ätit där en gång tidigare. Denna gång tog jag oxfilé. Den var godare än kycklingen i alla fall.
 
Efter vi hade ätit färdigt och så.. så åkte vi hem till svärföräldrarna och fikade och så. Vi passade på att sitta ute på altanen nu när det var svalare ute så här på kvällen. Patriks bror med sambo var ju också med. Mysigt.

Denna värme

Jag har inte uppdaterat bloggen på ett par dagar nu. Orken och lusten har inte riktigt varit där. Då man inte orkar göra så mycket efter jobbet i denna värme som vi har. Inte trodde man att sommaren skulle vara som det har varit hithills av sommaren. Så länge värmen har hållit sig också.
 
Denna helg är jag ledig. Skönt med lite ledigt också i denna värme. Det behöver man också. Under veckan har man inte gjort så mycket mer än att jobba och så tagit det lugnt när man har kommit hem. Just för att man ska orka jobba i denna värme.
Visa fler inlägg