Lite örhängen

Både igår och idag har jag haft inspiration till smycketillverkningen. Det går i perioder med det faktiskt. Men det är roligt när man väl får inspiration till det.
 
Men örhängen har jag gjort. Det gör jag mest av när det gäller smycketillverkningen.
 
Här kommer det några bilder på örhängena.
 
Detta par örhängen gjorde förra året, men jag vet inte om jag har visat dessa här i bloggen. Annars så är det i repris.
 
Dessa gjordes i april.
 
Dessa gjordes också i april.
 
Dessa gjordes igår.
 
Dessa och dom här nedan gjordes idag.
 

Nya möjligheter!

Jaha, en ny vecka är det nu med nya möjligheter. Vad händer denna vecka för min del då?!
 
Jag har inte planerat in så mycket denna vecka mer än det vanliga. Till helgen så är det festligheter i stan då det är Köpingsfesten. Så det kommer jag att gå på. I alla fall på marknaden och Barn- och ungdomsfestivalen som brukar vara i samband med Köpingsfesten.
 
På barn- och ungdomsfesten så är det en del band som kommer att uppträda som har uppträtt på Smedjan. Dom faller mig i smaken i fall än Thomas Di Leva som kommer att uppträdda på Köpingsfesten på Stora torget.

Val och morsdag

Denna helg håller på att glida mot sitt slut. Idag är det valdag i EU-valet. Har ni röstat än? Ja, ni som har rösträtt vill säga. Har ni inte gjort det så har ni fortfarande lite tid på er i skrivande stund.
 
Jag är inte så jätteinsatt i politiken men jag vill göra min röst hörd och då är det ju bra att man går och röstar. Min röst kanske är den avgörande rösten, vem vet.
 
Morsdag är det ju också idag. Så det har man ju firat lite grann i alla fall.
Visa fler inlägg