Valborg

Hoppas att ni har en trevlig valborg vad ni än gör idag. Jag har jobbat idag och så ska jag även jobba imorgon också. Så för mig blir det en lugn kväll denna valborg.
 
Sen så blev det inte att man kom iväg på någon brasa i år.. då det inte fanns någon ork eller lust till det. Vädret har inte varit så lockande att gå på någon brasa. Blåser en hel del ute. Bilden till denna inlägg är ifrån förra året när man firade valborg i Valskog.
 
Ha en fortsatt trevlig valborg.♥

Vårpromenad

Denna söndag blev inte riktigt som man hade tänkt sig. Men vad gör det när man har haft en bra dag? Jag och Patrik hade tänkt att storhandla idag, men det blev inte riktigt så. Vi tar det efter jobbet imorgon istället.
 
Mina föräldrar kom en sväng hit och fikade lite grann. Pappa skulle få lite flaskor då han har gjort lite Siima.. en finsk dryck som man brukar ha till Valborg. Efter ett tag när mina föräldrar hade åkt hem så kom svärföräldrarna och Takida. Vi fikade lite grann vi också och så gick vi en promenad med dom. Härligt för Takida att få gå lite på nya ställen.
 
Så det har varit en bra dag. Ännu bättre när Finland vann över Sverige i hockeymatchen idag. 3-1 till Finland blev det. Jippi.
 
Nu blir det en lugn söndagskväll här.

I efterskott..

Idag var vi i Valskog och firade svärmor i efterskott. Hon fyllde år i början av denna månad men valde att bli firad idag. Vi var några styckna. Patriks bror med sambo kom dit. Även svärmors syskon kom också.
 
Vi blev bjudna på kallskuret, potatissallad, vanlig sallad och bröd för den som ville ha. Sen blev det även lite kakor och chokladbollar till kaffet. Svärmor verkade gilla sina presenter som hon fick. Så det blev en lyckad dag.
 
Ha en bra lördagskväll. ♥
Visa fler inlägg