Tillsammans..

Idag efter jobbet så träffade jag Patrik igen. Åkte bil med honom till och från jobbet. Vi åkte och handlade innan vi åkte hem till mig för att laga mat. Det blev köttfärslimpa, potatis, sås och grönsaker till det. Det var riktigt gott. Patrik är duktig på att göra köttfärslimpa.
 
Det var mysigt att laga mat tillsammans med den man är ihop med. Att få hjälpas åt med matlagningen. Det blir fler gånger att vi lagar mat tillsammans.
 

Säsong 9

Här om dagen så beställde jag säsong 9 av min favorit serie The Big Bang Theory. Det var på cdon.com som jag beställde den ifrån. Fick den lite billigare i höstyran som har/hade där.
 
Så nu har jag något att titta på när jag inte träffar Patrik. Hehe. Men jag tycker att den serien är bra faktiskt. Tror att jag ska börja att titta på serien från början igen. Det var ett tag sedan nu.
 

Mysig söndag

Idag har det varit en mysig dag med min numera andra hälft Patrik. Vi blev ett par idag. Så vi är tillsammans nu.
 
Vi har gjort en utflykt idag. Jag och Patrik. Först var vi till min mormor och morfars grav vid Säby kyrka. Sen vidare till Köping och hälsade på mina föräldrar innan vi begav oss till Valskog och hälsade på Patriks föräldrar. Utflykten avslutades med att vi begav oss till Halvarsborg utanför Arboga och tittade lite grann där. Patrik ville visa mig det.
 
Bild på Patrik och mig från förra helgen! :D
Visa fler inlägg