Spännande..

Jaha.. då har man jobbat igen efter min ledighet. Då jag har jobbat i helgen som var. Efter jobbet så var jag och Patrik till Lidl och handlade. Nu blir det en lugn kväll här och hoppas att man får bättre med sömn i natt. Sömnen är ju sisdär den senaste tiden pga värmen.
 
Jag fick positivt besked tidigare i veckan. Då fick jag ett samtal. Jag har fått en tjänst som vikarie inom hemtjänsten. Jag gjorde ett bra intryck på chefen på intervjun här om veckan. Spännande, spännande.. Men jag kommer att ha kvar mitt nuvarande jobb.

Sommarvärme?

Denna vecka så har jag min långa arbetsvecka. Med andra ord så ska jag jobba i helgen som kommer. Men det är lite jobbigt då sömnen har varit sisådär denna vecka. Det är så varmt i lägenheten. Men hoppas att man kan sova lite bättre snart om nätterna.
 
Det är ju rena rama sommarvärmen redan. Och det har varit det i ett par veckor. Men får se hur länge det fortsätter med det eller om resten av sommaren regnar bort. Det visar sig.
 
Nu blir det en lugn kväll här och ladda inför morgondagens arbetsdag. Ha en bra kväll alla! ♥

Åtta år

Igår lördag var jag, Patrik och mina föräldrar iväg till Täby och firade min systerdotter Alva som fyllde år igår. Vi var hos Alvas pappa.. då Alvas farmor, farfar och farbror också kom och firade Alva. Min syster var ju också där. Vi skulle inte få plats för alla hos min syster.
 
Alva fick många paket. Vi blev bjudna på tacos. Sen blev det kladdkaka med jordgubbar och grädde till fikat. Så det verkade vara en lyckad dag för Alva.
 
Ha en bra söndag! ♥
Visa fler inlägg