I Sollentuna

Jag sitter hemma hos Alva, Johanna och Reine och skriver. Jag kom hit i går. Det blev lite hastigt bestämt att det blev att jag åkte hit även om det blev bestämt förra veckan att jag skulle hit den här veckan, men inte vilken dag.
Så igår åkte jag tidigt på förmiddagen in till Stockholm och så mötte Alva och Johanna mig på centralen innan vi gick lite på stan för lite shopping och lunch. Sen tog vi tunnelbana och buss hit till Sollentuna.

Idag har det varit en rätt lugn dag här. Förrutom att jag och Johanna har bakat pepparkakor i förmiddags. Gott var det i alla fall.

Imorgon blir det blir det lite mer shopping innan jag åker hem på eftermiddagen.

Ha en fortsatt trevlig tisdag. ♥

Första advent

Idag har jag, mamma och pappa varit på en shoppingtur i Västerås. Ikea, Rusta och Media Markt fick varsitt besök av oss.

Ikväll har jag varit hos en klasskompis från komvux-tiden - Maria heter hon. Hon hade ett Home-party, det är som ljusparty fast det är med inredning istället men inte möbler då. Julklappar vart det köpt, så nu väntar jag bara att få det så att man kan slå in det.

Hoppas att ni har haft en trevlig 1:a advent.


Första ljuset är tänt.


På vägen hem till Maria tog jag denna bild på Stora torget. Mysigt.


Katalog från Home-partyt.

Fredagskväll

Jaha, då var det fredag igen som håller på att glida mot sitt slut. Snart är det lördag igen. Dagarna går så himlans fort.

Idag har man hunnit med lite städning och handling. Sen var jag, mamma och pappa till Lunkans och åt after work där, precis vad vi gjorde förra veckan. Efter att vi hade varit på Lunkans var vi till Bishops. Det är lite vad jag har gjort idag.Hoppas att ni har haft en bra fredag och en bra början av helgen. Ha det bra!
Visa fler inlägg