Trevlig helg!

Då har man jobbat klart för den här veckan. Det är ju även sista dagen på denna månad och det imorgon är det en ny månad igen. Vad fort tiden går tycker jag. Det känns som att det var nyss detta år började.
 
Jag är ledig i helgen. Skönt att man inte jobba varje helg. För då hinner man träffa Patrik och andra nära och kära också.
 
Den här bilden är tagen här om kvällen. :D

Utökat..

Idag efter jobbet så var jag ner på stan en sväng och gick in på Små goda ting. Mumintokig som jag är så köpte jag den nya muminmuggen och två figurer - Mumin och Snorkfröken. Så nu har jag 30 muggar i min samling.
 
Så jag har utökat min lilla samling med muggen och nu har jag även figurer i samlingen. Det märks väl aldrig att jag gillar mumin..?

Uppvaktad

Patrik kom hit efter jobbet idag och med sig hade han rosor till mig. Dessutom så bjöd han på mat också. Så jag blev riktigt uppvaktad idag.
 
Dom fina rosorna som Patrik köpte till mig. Jag och Patrik har ju varit ihop i ett halvår. Vi hade våran 6 månadersdag i lördags.
 
Vi var och åt på en pizzeria men dock inte på min favorit pizzeria. Där Patrik betalade för maten. Jag tog en räksallad medans Patrik tog en kebabsallad. :D
Visa fler inlägg