LångpromenadJag och Camilla har varit på en långpromenad. Med oss hade vi hunden Fanta, Camilla var hundvakt. Tur att vi hade med oss vatten. Camilla hade med sig en liten skål i plast så att vi kunde ge Fanta vatten också under promenaden.

Jag höll i Fantas koppel under promenaden. Fanta är ju rätt stor och drar en hel del. Så lite träningsvärk har man fått, speciellt i vaderna tycker jag.


Här är det en bild på Camilla och Fanta från Valborg i år, så att ni får se hur Fanta ser ut, jag tog inge kort på Fanta idag.

Fjärde dagen! ^^

Ännu en solig och varm dag. Så nu är det fjärde dagen i rad med sånt väder. Vi får se hur länge det håller i sig då.

För två veckor sen när jag hade varit hos min dietist och jag hade gått ner 1,5 kg på två veckor och hade skrivit om det så fick jag några frågor om min viktminskning. Men jag har inte skrivit om det, jag vet inte riktigt hur jag ska skriva om det.

Nu ska jag skriva nåt som jag inte har nämnt tidigare här i bloggen, men vet inte riktigt hur jag ska skriva det. Jag har nu i några veckor pratat med en kille på facebook. Verkar vara helt underbar, den här erfarenheter av killar har jag inte haft tidigare. Tidigare killar som jag har haft kontakt med har tidigt (redan från början) visat att dom är ute efter en sak. Men det är inte jag, jag vill ha ett seriöst förhållande. Men killen som jag har pratat nu med på facebook är också ute efter ett seriöst förhållande.

♥ ♥

Underbart väder

Dags för en liten uppdatering här på bloggen.. eller vad säger ni läsare?!

Dom senaste dagarna har det varit sol och värme här, likaså har det varit det idag också så tredje dagen i rad då. Visst är det varmt, men man ska inte klaga.

Igår kväll blev det bland annat en promenad med Camilla och Lina. Mycket rolig kväll var det. Tack tjejer för den kvällen.

Lina och Camilla. Vart fint kort ändå.

Visa fler inlägg