Nu är det kritiskt!!!

Idag har jag varit på Smedjan. Igen. Andra dagen i rad nu ju. Denna gång var jag på genrepet av en pjäs som heter Nu är det kritiskt!!! Det finns ju teater också på Smedjan och det arragerar inte bara livemusik och så där.
 
Nu är det kritiskt!!! handlar om hur det är att vara 13 år idag i de sociala mediernas värld.
 
Har ni möjlighet att se den och är i Köping så gå på den. Den är helt klart sevärd och den berör verkligen.
 
Mitt betyg: 5 poäng av 5 möjliga.
 
Datum och tid för föreställningen (platsen är ju på Smedjan):
♥ 31/5 kl.19.00
♥ 1/6 kl.14.00
♥ 1/6 kl.19.00
 

Dags igen då...

Förlåt för den dåliga uppdateringen här i bloggen. Jag har haft lite bloggtorka igen.
 
I måndags så fikade jag med Therese på morgonen/förmiddagen. Sen på eftermiddagen/kvällen så var jag hos Camilla. Jag och Camilla bakade lite grann. Alltid lika trevligt att umgås med kompisar.
 
Idag har jag varit på möte på Smedjan. Det gick faktiskt rätt fort denna gång ändå mot tidigare möten som jag har varit med på.
 

Underbara västkusten

Som jag har tidigare nämnt så har jag varit på västkusten denna helg. Därav denna dåliga uppdateringen dom senaste dagarna.
 
Jag åkte med mina föräldrar och syster. Vi hade hyrt en stuga på en camping i Grebbestad från fredagen till idag. Vi tog en promenad in till byn i Grebbestad på fredagen innan vi tog en biltur till Fjällbacka. Grillade på kvällen när vi hade kommit tillbaka till stugan igen på campingen.
 
På lördagen fullt upp. Hälsade på hos en av kusinerna med familj, var till sportshopen i Grebbestad och så bröllop i Kville. Bröllopet var orsaken till att vi var på västkusten denna helg. En av mina kusiner gifte sig.
 
Så det har varit en helt underbar helg på västkusten. Så skönt att komma iväg även om det bara var för en helg. Den enda nackdelen att tiden gick så fort. Men jag njöt av tiden på västkusten.
 
Stugan vi hyrde.
 
En del av utsikten från Stugan.
 
Här kommer det några bilder från Grebbestad.
 
 
 
Fjällbacka
 
Bröllopet
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg