Full fart mot helgen

Då var det fredag igen då och helgen står för dörren. Veckorna bara svischar (stavas?!) förbi.
 
Vad ska ni göra i helgen då?! Här vet jag inte ännu vad som händer för min del i helgen. Vi får se vad som händer faktiskt.
 
Kom ihåg att jag kan svara direkt på era kommentarer. Så det är bara kolla in där du/ni har kommenterat bland kommentarerna. Men ibland kan jag ju ha glömt/glömmer att svara på nån kommentar.
 
Ha en fortsatt bra fredag och en trevlig helg!

Appen Instagram

Igår så laddade jag ner appen Instagram på mobilen. Det är faktiskt roligt att göra om sina mobilbilder i olika effekter/ramar.
 
Dock så har jag inte använt alla effekter i Instagram ännu. Förr eller senare kommer jag ju att göra.
 
Jag rekommenderar er att skaffa Instagram i mobilen om ni vill göra om era mobilbilder i olika effekter/ramar och om ni har andriod eller iphone-mobiler.
 
Här nedan kommer många (men inte alla) av bilderna som jag har gjort om i Instagram hithills.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt i veckan!

Då var det onsdag igen. Tiden går så fort ju.
 
Idag blev jag lite paff när det ringde i min mobil. För det var från arbetsförmedlingen och ville göra en undersökning. Dom tidigare undersökningar med olika myndigheter, osv.. har jag ju gjort på pappersform.
 
Annars idag då?! Jag har varit på en promenad. Idag är det riktigt skönt ute, sensommarvärme typ. I måndags och igår har det kännts som höst i luften. Aja.. skönt med lite mer värme innan hösten är här på riktigt.
 
Var också till glasskiosken idag och var lite social med Sara som jobbade där. Jag var där ett bra tag. Skönt att fördriva lite tid där faktiskt.
 
Ikväll är det äntligen Dallas igen. Efter en veckas väntan. Någon av er läsare som följer den nya Dallas som började i förra veckan?! Vad tycker ni om det då i så fall?! :)
 
Ha en fortsatt trevlig onsdag. ♥
 

 

 

 

 

 

 

Visa fler inlägg