Mariefred

Jaha, efter att Alva, Johanna och Reine hade åkt hem och mamma och pappa hade gjort sig i ordning så åkte jag, mamma och pappa iväg till Mariefred. Vi gick först in på Gripsholms slott och tittade. Efter det blev det lunch och sen åkte vi ett gammal tåg med ånglok från 1800-talet tur och retur mellan Mariefred - Läggesta.

Innan vi åkte vidare åt vi mjukglass. Sen efter det åkte vi på en snabbvisit till Tumba och hälsade på Moa, Rasmus, Marcus, Robban, Ingela och Matti innan vi åkte hem till Köping.

Här nedan kommer några bilder från Mariefred:
Efter ha varit inne i Gripsholms Slott.
Tagen efter att vi har åkt med denna tåg från 1800-talet.

Fin främmande

Igår lördag kom Alva, Johanna och Reine hit och sov över här i natt som var. Men nu har dom åkt hem. Vi firade bland annat pappa igår som fyller år imorgon.

Alva har lärt sig gå sen sist vi träffade henne och det var kul att se henne gå. Alltid lika roligt att se hennes utveckling. Hon är så duktig så, mosters sessa.

Ha en bra söndag alla. ♥


Shoppingtur

Idag har jag, mamma och pappa varit iväg på en shoppingtur i Örebro. Närmare bestämt på Marieberg Centrum eller rättare sagt Marieberg Galleria som det nu heter. Men för mig är det fortfarande Marieberg centrum.

Fynd vart det där i alla fall och det blev kläder bland annat. Så nu är man ett x antal hundralappar fattigare men några fynd rikare.
Mina fynd idag.
Visa fler inlägg