Firade mig ^^

Idag har Alva, Johanna och Reine varit här och firat mig. Alltid kul att få träffa min söta systerdotter Alva. Av Alva fick jag en fin present. En teckning som är inramat. Av Johanna och Reine fick jag presentkort på Kappahl. Ojoj, vad jag kan shoppa en hel del på Kappahl nu, eftersom jag fick presentkort på Kappahl av Maria i torsdags. ;)

Ikväll så ska jag och en kompis Maria ha fest ihop. Som jag nämnde tidigare i veckan, hon har också nyligen fyllt 25 år. Så bäst att hålla koll på klockan här. Ska göra mig iordning och så ska jag möta Maria vid Netto. För vi ska köpa snacks till festen.


Denna fick jag av Alva. =)

Snabb besök

Idag har jag varit på stan. Först en sväng på stan på förmiddagen, då jag var in på systemet och köpte cider till lördagens fest som jag ska ha ihop med en kompis. Hon har också nyligen fyllt 25 år, så vi ska fest ihop på lördag.

Sen hem en sväng efter ha varit på systemet. Sen när det var lunchdags så var jag till Ezprezzo och åt lunch där. Jag tog bakad potatis med kycklingröra. Gott var det. Efter ett tag kom mamma dit med när hon hade kommit hem från jobbet. Efter att vi hade ätit klart så var vi in på Kappahl när vi ändå var i närheten. Jag köpte ett par nya byxor. Det behövs ju alltid. ;)

Vi har även haft ett snabb besök här idag av min kusin Maria och moster Pirkko på sen eftermiddagen. Jag fick present av dom och det var presentkort på Kappahl. Vad bra, eftersom jag köper oftast kläder därifrån, i alla fall på den senaste tiden.


Detta åt jag till lunch idag. MUMS vad gott! ;)

Tjugofem år!

Jaha, idag fyller jag år nämnligen 25 år. Som jag skrev förra året på min födelsedag så fyller jag från och med i år 25 år varje år eller nåt. Haha.. :P

Men i alla fall så har dagen varit bra idag. Och jag tackar så mycket för alla grattishälsningar som jag har fått hithills idag. =)


Vi fikade här hemma med prinsesstårta. MUMS! =)


Denna film fick jag i present och pengar. Man blir aldrig för gammal för Disneyfilmer. ;)


2 buketter med nejlikor i olika färger fick jag också.


Titta så fint kort jag fick med posten. Den fick jag av min barndomskompis Minna (vi är fortfarande vänner) som har gjort den själv. =)


Sen har jag, mamma och pappa varit till Chili Nam Nam. ;)
Visa fler inlägg