Skottdagen 2012

Vilket underbart väder det är ute. Solen skiner och det är rätt skönt ute i solen, speciellt då när jag var ute.

Jag har varit till gymmet idag, men egentligen hade jag ingen motivation till det. Men jag gick ändå dit dels med tanke på vad jag betalar för gymkortet och så dels för jag vet hur det känns efteråt att jag har tränat.

Dessutom fick jag sällskap idag på gymmet av Carola som kom dit samtidigt som jag. Det var inte alls planerat, det var bara spontant/en slump.

Jag har varit ute på en promenad idag med. Passade på och njuta medans det var så härligt väder ute. Man vet ju aldrig hur länge det håller i sig.

Annars så har det varit rätt lugnt. Så detta har jag gjort hithills idag. Hur har eran skottdag varit hithills då?!

Ha en fortsatt bra skottdag.

Tips mottages gärna!

Vad vill ni läsa i min blogg?! Det vore kul att veta vad ni vill läsa i min blogg och bra att komma på nåt att skriva om när jag har bloggtorka. Men dock så skriver jag inte vad som helst här i bloggen, speciellt visa saker som är helt privat.

Jag fick ett tips för ett tag sen av en förrut att skriva om här i bloggen när jag har bloggtorka. Men all och fler tips är välkommet. Så kom gärna med tips tack! =)

Ni som är vänner med mig på facebook kanske har sett att jag har haft funderingar på att börja med scrapbooking. Jag har börjat med en sak i helgen, men den är inte klar ännu. Kan det vara nåt att jag skriver om det här i bloggen?!

Och en sak till. Gillar ni att jag lägger ut lite bilder här i bloggen när jag skriver nåt inlägg?!

Varit i Sollentuna

Idag har jag och mina föräldrar varit till Sollentuna. Närmare bestämt har vi hälsat på min syster Johanna med familj. Alltid lika roligt att få träffa dom speciellt Alva. Alva är min systerdotter så att ni nya läsare vet.

Vi var även till Stinsen som är en galleria i Sollentuna. Vi åt lunch på en grekisk resturang. Sean Banan skulle uppträdda där på Stinsen idag med en signering efteråt. Men vi hann åka därifrån innan han började med sin spelning där.

Haha.. mamma och Johanna försökte locka mig att gå in på Panduro. Men det lyckades dom inte med, för jag vet hur det kommer att sluta om jag går in där. Att man handlar där till smycketillverkningen och det inte lite heller.

Annars så har dagen varit bra. Hoppas att ni också har haft en bra söndag. Här nedan kommer det lite bilder på min systerdotter.Visa fler inlägg